Produktspecialist med ansvar för tjänstepension
Movestic Livförsäkring AB
Produktspecialist med ansvar för tjänstepension

Med ökande marknadsandelar fortsätter vi på Movestic att stärka vår position på den svenska tjänstepensionsmarknaden och befinner oss nu i en intensiv utvecklingsfas. Med höga ambitioner inom produktutveckling och ökad digitalisering krävs nu förstärkning till vårt produkt­team inom tjänstepensionsområdet. Här erbjuds du en produktspecialistroll med tjänstepensionen i fokus och ges ett stort handlingsutrymme att självständigt driva ditt arbete framåt. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor på Birger Jarlsgatan 57 i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter
I rollen utgör du en nyckelkompetens och tillsammans med en annan produktspecialist och produktchefen är ni Movestics produktteam inom sparområdet. De områden där din spetskompetens behövs är individuell tjänstepension och företagsbetald kapitalförsäkring. Med ett stort eget handlingsutrymme blir din uppgift att förvalta, utvärdera och driva förändringar gällande befintliga erbjudanden, men också att ta fram nya erbjudanden kopplat till företagsbetald sparaffär samt paketeringar utifrån de olika behov som finns på marknaden. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta ärenden av juridisk karaktär, prissättning, skattefrågor, systemteknik eller upphandling.

Då vi är inne i en digitaliserings- och förändringsresa är du med och driver utvecklingen kring hur vi kan använda den nya digitala tekniken som ett effektivt konkurrensmedel inom pensions- och livförsäkringsverksamheten. Slutligen arbetar du också med våra strategier såväl som nya regler och lagstiftning, deltar i interna projekt samt vid behov utbildar och informerar andra.

Kvalifikationer
Med flera års erfarenhet inom tjänstepensionsområdet har du även hunnit arbeta som produktspecialist och med utveckling av produktkoncept såväl som implementering av försäkringsprodukter på marknaden. Du är van att samverka med andra delar av organisationen, exempelvis IT och försäljning. Du är kunnig inom och trygg med tjänstepensionens olika produkter, de juridiska ramarna, skatteregler och systemteknik. Utbildningsmässigt har du gissningsvis en akademisk bakgrund inom juridik eller finans, men detta är inget krav.

Vi söker dig med ett tydligt kvalitetstänk, som trivs med att få fokusera på och säkerställa affär och lönsamhet. Du presterar som bäst när du får ta ett stort eget ansvar och vill gärna bidra i en verksamhet där din insats syns och blir uppmärksammad.

Movestic Liv & Pension präglas av korta beslutsvägar där engagemang och påverkan uppmuntras, således förutsätter vi att rätt person för tjänsten har ett starkt affärsmässigt intresse för verksamheten.

Att arbeta på Movestic
Movestic har sedan starten 2000 vuxit från noll i förvaltat kapital till över 30 miljarder SEK och till en portfölj om 500 000 försäkringar genom att utmana branschen med entreprenörskap och affärmässighet i fokus. Nu står vi inför nästa utmaning - att omfamna och leda den digitala förvandlingen i branschen med utgångspunkt i kundens behov och framtida förväntningar.

Vi lägger stor fokus på förändringsvilja och kompetens och är idag 140 personer där många är specialister inom sina respektive områden, med stort affärs- och förändringsfokus.

Vi vill nu stärka vårt team med fler drivna medarbetare, specialister, projektledare och chefer i olika roller. Vill du vara med på vår spännande digitaliserings- och förändringsresa? Välkommen att kontakta oss!

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta produktchef Örjan Pettersson på orjan.pettersson@movestic.se

Har du frågor om processen, vänligen kontakta HR-specialist Katarina Sörqvist på katarina.sorqvist@movestic.se

Stockholm
1117b039 (anges alltid vid ansökan)
2017-11-24