Senior Storskadereglerare
Trygg-Hansa
Senior Storskadereglerare

Vi söker en Senior skadereglerare inom Storskador med placering i Stockholm, efter en pensionsavgång tidigare i år. I den aktuella tjänsten får du möjligheten att reglera stora skador  över 1 MSEK, främst brand- och vattenskador inom segmentet företag. Vi reglerar även privata egendomsskador över 5 MSEK.

Baserat på vår erfarenhet inom området har vi etablerat en projektmodell för att reglera dessa skador med högsta kvalitet och kundnöjdhet. Modellen innebär att vi har dokumenterade processer och verktyg till stöd samt att vi tillsätter en kommission av specialister som bidrar till regleringen av skadan, under din ledning. Vi har en specialiserad storskadeverksamhet och du kommer att ingå i ett team om 11 personer som arbetar på flera orter runt om i Sverige, varav 4 personer i Stockholm.

Ditt arbete kommer att ske i nära samarbete med våra kunder och externa leverantörer. Tillsammans fokuserar ni på att lösa de utmaningar som uppstår i en stor skada. Målet är att få kundens affärsverksamhet på fötter igen, så snabbt som möjligt och till lägsta totalkostnad.

Ansvarsområden
I rollen som Senior storskadereglerare  ansvarar du för regleringen och du leder kommissionens arbete. Du bedömer skadans omfattning och ersättningsbarhet, planerar för återställande och driver proaktivt skadeprojektet till avslut.  Det är avgörande att agera beslutsamt i initialskedet av skadan samt att jobba strukturerat och med god timing under hela skadans livscykel.
Kundernas fortsatta engagemang med oss är en succéfaktor. Vi levererar såväl en kvalitativ som effektiv skadereglering och engagerar kunden genom att efterleva Trygg-Hansas service-principer Det bara funkar och De bryr sig om mig. Vår framgång är beroende av att vi samarbetar över organisatoriska gränser och att vi gör det svåra enkelt, för våra kunder och för kollegor.

Du rapporterar till chefen för Storskador, Merith Bäck Malila och arbetet innebär en del resor inom Sverige.

Tillsammans med oss kan du utvecklas genom att:

 • arbeta med en bred mängd industriella verksamheter
 • arbeta med små och stora kunder
 • arbeta med de mest seniora specialisterna
 • fatta beslut baserat på gällande försäkringsvillkor i enlighet med rådande lagstiftning

För oss är en ständigt pågående utveckling av våra försäkringstekniska färdigheter avgörande för att vi effektivt ska kunna leverera de tjänster som våra kunder förväntar sig av oss, varför du behöver vara hungrig på att fortsätta lära nytt!

Din profil
För att lyckas inom Storskador har du mycket god försäkringsteknisk kompetens och mångårig erfarenhet av att reglera komplexa företagsskador. Det är en fördel om du har erfarenhet av att självständigt driva projekt.

 • Du har sannolikt en utbildning som civilingenjör, byggteknisk eller liknande examen tillsammans med mångårig relevant arbetslivserfarenhet inom företagsförsäkring
 • Du är en ambitiös och driven person och stimuleras av att utvidga din komfortzon
 • Du har god förmåga till självledarskap, gärna ifrån erfarenhet av att leda andra
 • Du är erkänt mycket strukturerad i ditt arbetssätt och kvalitet är en ledstjärna
 • Du har en mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift
 • Du är en uppskattad lagspelare och vet hur du ska lyfta andra i ert samarbete
 • Du har B-körkort och tillgång till egen bil


Ansökan
Trygg-Hansa samarbetar med Experis i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Agneta Lund på +46 8 736 28 74. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt men senast den 21/12. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
FTF Elisabeth Sandblom +46 701 68 36 68
SACO Lena Darin + 46 752 43 45 21
 

Trygg-Hansa har runt 1450 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: www.facebook.com/trygghansa och LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/trygg-hansa.

Stockholm
ab24a73a (anges alltid vid ansökan)
2017-11-23