Junior Underwriter (affärsansvarig)
If Skadeförsäkring
Junior Underwriter (affärsansvarig) för Personförsäkringar till If

Motiveras du av att kombinera din analytiska förmåga och affärsförståelse? Tar du chansen att förvalta ett stort ansvar genom att skapa ett eget ägarskap och utveckla verksamheten? Trivs du i en kreativ miljö där dina åsikter och beslut gör skillnad? Vill du förenkla våra kunders vardag och skapa trygghet?

Tilltalas du av ovanstående kan du vara den person som vi söker till enheten Personförsäkringar inom affärsområde Privat Sverige. Enheten består idag av sex medarbetare som tillsammans ansvarar för produkt- och processutveckling, partnersamarbeten, lönsamhet, prissättning och utveckling av personförsäkringsportföljen. Med en snabbt växande affär väljer vi nu att utöka teamet med ytterligare en underwriter. Vi erbjuder därmed en sällsynt chans för inskolning till det spännande hantverk som det är att ansvara för och skräddarsy större personriskavtal. Rollen som underwriter innebär att du kommer ingå i teamet som ansvarar för Ifs Gruppförsäkringsavtal. Målgruppen är fackförbund och andra organisationer, där vi tillsammans med andra i vår organisation tar fram väl genomtänkta och kundvänliga lösningar som gör vårt erbjudande attraktivt på marknaden och relevant för just de kunder vi vill arbeta med.

Initialt kommer du ansvara för att driva utveckling och digitalisering av befintliga avtal. I ett andra steg kommer du ansvara för egna avtal, förnyelser och offerter. Du är med och berättar om vårat erbjudande och de lösningar vi tagit fram, samt förklarar produkt- och prissättningsstruktur. För att lyckas är det viktigt att du gillar en bred roll, att du har ett logiskt tänk och en gedigen analytisk bas, och att du trivs i rollen som specialist även externt. Det är även viktigt att du har ett intresse av välfärdsfrågor eftersom våra lösningar erbjuder ekonomisk trygghet och ofta är ett komplement till socialförsäkring. Du kommer att arbeta med strategiska såväl som operativa frågor.

Vi söker dig som gillar att driva affär samt har ett genuint intresse för produktutveckling och slutkund. Du trivs i en händelsestyrd miljö, är lyhörd gentemot dina kollegor, tar initiativ och ger dig inte förrän vi hittat nyckeln för respektive kundorganisation. Du är en person som inger förtroende, har en positiv inställning och klarar av att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Du är kommunikativ, noggrann och gillar att ta ansvar.

Önskvärda kvalifikationer är en högskoleexamen eller motsvarande inom matematik, ekonomi eller civilingenjörsexamen. Du som söker har antagligen några års relevant arbetslivserfarenhet men vi blir också intresserade av dig om du är nyutexaminerad mer rätt inställning och driv. Du har goda analytiska kunskaper samt arbetar strukturerat. Du har fallenhet för logiskt tänkande och har lätt för att se samband.

Välkommen med din ansökan. Vi kommer intervjua kandidater löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 17 december. Bifoga gärna betyg.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jaan Köll, Produktchef Personförsäkring,
+46 72 358 81 36, jaan.koll@if.se

Vi ser fram emot kontakt!

Stockholm
e72595e9 (anges alltid vid ansökan)
2017-11-21