Verksamhetsutvecklare
Moderna Försäkringar
Verksamhetsutvecklare till Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar är en del av Tryg Forsikring A/S som är Danmarks största försäkringsbolag. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3600 medarbetare. Moderna Försäkringar fortsätter att växa i Sverige genom vårt nytänkande sätt där vi mixar hög service med effektivitet och utveckling inom våra kärnområden produkt, försäljning och skadereglering.
 

Ta chansen och sök denna spännande tjänst som Verksamhetsutvecklare inom affärsområdet Operations och bli vår nyckelperson i arbetet med att skapa morgondagens kundmöte. I rollen arbetar du tillsammans med verksamheten inom Operations både strategiskt och praktiskt med att implementera branschens mest kundvänliga digitala och analoga processer. Fokus är att optimera kundresan och att säkerställa ett enhetligt kundmöte. Vi söker en erfaren och målinriktad verksamhetsutvecklare till Moderna Försäkringar som vill vara med och identifiera, utveckla och leverera effektiva och attraktiva lösningar, tjänster – och projekt.

Tjänsten
Som Verksamhetsutvecklare inom affärsområdet Operations arbetar du med såväl Sälj/Service- som våra skadeavdelningar. Du ansvarar för att utveckla arbetsprocesser inom ramen för Operations affärsmål och strategi, vilket innebär ständiga förbättringar, planering och prognostisering, struktur- och kapitalrationalisering samt utredning av synergier inom affärsområdet. Du ansvarar även för att optimera befintliga och nya partnersamarbeten så att de på bästa sätt anpassas efter Operations affärsmål och strategier.

Mer konkret innebär det att ta fram och tillsammans med verksamheten implementera förändrade arbetsprocesser inom delar eller hela Operations där du förväntas initiera och driva projektet från A till Ö. Ansvaret innefattar att vara närvarande på alla kontor för att fånga upp, utföra förstudier samt exekvera projekt varför resor mellan Malmö och Stockholm kommer att vara vanligt förekommande. Du blir en nyckelperson i utvecklingen av våra digitala kontaktytor och vi söker dig som kan bidra med gedigen kunskap och erfarenhet inom området. Här finns det stora möjligheter att vara med och påverka både affärsverksamheten och vår framtida utveckling.

Det strategiska arbetet inom Operations bedrivs i ledningen bestående av skadechefer som representerar Motorskador, Personskador, Företag & Industri, Atlantica och Privatskador, Supportenheten, Inbound och Outbound. Organisatoriskt ingår Verksamhetsutvecklaren i Supportenheten.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen behöver du känna dig trygg i att agera senior projektledare inom digitala frågor samt automatiseringsarbete. Du har minst 5 års erfarenhet som projektledare eller ansvarig för att utveckla och optimera digitala processer i kombination med personlig service och är företrädesvis van att leda projekt. Du har en relevant akademisk examen och du har erfarenhet av Customer Experience. Du drivs av att ständigt utveckla verksamheten i fråga om kvalitet, kundservice och effektivitet för att nå högt uppsatta mål och är van att arbeta affärsnära. Du är resultatinriktad och har vana av att leda förändringsarbete och organisationsutveckling som innefattar både IT- och verksamhetsförändringar och du har för vana att gå i mål med dina målsättningar. Du är en self starter med god samarbetsförmåga samt innehar kravställarkompetens gentemot externa som såväl som interna aktörer. Även om rollen ställer krav på strategisk förmåga tvekar du inte att arbeta operativt- allt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Varför Moderna?
Moderna fortsätter att växa och vår verksamhet är en högeffektiv arena där vi fokuserar på kärnområdena försäljning, kundservice och skadereglering. Vi är ett väl sammansatt gäng med en hög yrkesstolthet och en stark entreprenörsanda. Hos oss får du en perfekt plattform för din fortsatta utveckling, fantastiska kollegor och utmanande uppdrag.

Intresserad?
Tjänsten är på heltid och placerad i våra nya lokaler i Västra Hamnen, Malmö alternativt vårt huvudkontor i Stockholm. Vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande.

Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att höra av dig till oss!

Frågor om tjänsten besvaras av Johannes Ellström, Chef Supportenheten, 0709-924 380.
Facklig kontaktperson är Elias Bakk, 070-730 68 54.
 

Att skapa trygghet och värde ska vara kärnan i allt vi gör. Det kräver att vi är bäst i branschen på försäkringar, människor och intjäning. Alla tre element är fundamentet för att skapa trygghet och värde för våra kunder, medarbetare och aktieägare. Tryg är Nordens näst största försäkringskoncern, verksam i Sverige, Danmark och Norge. Läs mer på www.modernaforsakringar.se

Malmö eller Stockholm
150fe0cb (anges alltid vid ansökan)
2017-11-21