Client Advisor
Willis Towers Watson
Client Advisor till Willis Towers Watson

Willis Towers Watson är en ledande global riskrådgivare och försäkringsförmedlare. Med rötter tillbaka till 1828 verkar Willis Towers Watson idag på samtliga kontinenter med mer än 40 000 anställda i 140 länder. Våra rådgivare är specialister inom operationella-, lednings-, och personrisker och har erfarenhet från alla branschsegment och verksamhetsområden – över hela världen.

I Sverige har vi varit verksamma sedan 1979 och är idag ca 185 medarbetare fördelade mellan våra kontor i Stockholm (HK), Göteborg, Malmö och Karlstad. Tillsammans med vårt systerföretag Max Matthiessen är Willis Towers Watson nordens största risk- och försäkringsrådgivare.

Vi är ett företag som ständigt växer och hoppas att du vill bli en del av vår växande verksamhet. 
Våra värderingar formar hur vi gör affärer inom Willis Towers Watson. De är: kundfokus, teamwork, integritet, respekt och kompetens.

Vi förstärker nu vårt team i Göteborg med en Client Advisor!

Som Client Advisor hos oss kommer du tillsammans med en mäklare att få arbeta med placering av försäkringar hos olika försäkringsgivare. Det är en otroligt spännande tjänst där du är spindeln i nätet och kommunicerar och delar med dig av kunskap både internt och externt. Du kommer att följa hela affärsprocessen och arbeta både proaktivt och administrativt. Våra Client Advisors är en viktig del av vår verksamheten då de har den främsta kontakt med kunder samt stöttar våra Client Executive i det dagliga arbetet.

Personliga egenskaper och erfarenheter
För att lyckas i rollen krävs relevant och gedigen erfarenhet från försäkringsområdet och även kunskaper om och/eller riskrådgivning. Du bör även ha högskoleutbildning och/eller relevant utbildning inom försäkringsområdet (IFU) eller motsvarande kompetens. Rollen kommer att innebära att du blir registrerad försäkringsförmedlare hos Finansinspektionen.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Som person är du strukturerad, självständig, lösningsorienterad och kan hantera administrativa processer. Du bör även vara bekväm i att kommunicera med befattningshavare på olika nivåer och i olika sammanhang. 

Information och ansökan
För mer information, vänligen kontakta Regionchef Magnus Andrén på +46 70 681 45 90 eller HR Business Partner Matilda Sjöström, +46 72 987 59 15.

Vi kallar till intervjuer löpande och ser fram emot din ansökan!

Göteborg
25d0f300 (anges alltid vid ansökan)
2017-11-14