Underwriter Cargo
Trygg-Hansa
Underwriter Cargo

Tjänsten
Underwriting Cargo är ett team som ansvarar för underwriting gällande transportförsäkring av varor och ansvarsförsäkring för transportörer, speditörer och andra företag inom logistiksektorn. Teamets uppgift är att tillhandahålla de mer komplexa transportförsäkringsprodukterna till den svenska marknaden. Det gör vi dels genom Trygg-Hansas direktkanaler och dels via mäklare.

Genom att Trygg-Hansa är en del av RSA:s globala nätverk är hantering av multinationella försäkringsprogram även en del av våra arbetsuppgifter. Arbetet är utåtriktat och innebär många interna och externa kontakter.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm.

Ansvar och arbetsuppgifter
Du kommer som underwriter ha ansvar för våra komplexa kunder som kräver en mer omfattande hantering gällande riskbedömning och prissättning samt ha ett visst kundansvar med stöttning från resten av teamet. I dina arbetsuppgifter ingår att räkna på nya offerter, förnya befintliga avtal samt hantera en del av den mer komplexa administration/support som de avtal du och din avdelning har ansvar för. Du kommer att vara involverad i projekt som inriktar sig på att förstärka/förbättra vår service, tekniska bedömning och effektivisera vår hantering av teamets kunder. Du kommer förhandla med de mäklare som arbetar med kunder som du och din avdelning är ansvariga för och vid behov stödja vår direktkanal vid offert- och förnyelseförhandlingar.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har en akademisk examen inom ekonomi eller juridik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har en bakgrund inom cargo med minst 3 års erfarenhet inom underwriting, skador eller som mäklare. Du är van att hantera komplexa frågeställningar och göra bedömningar baserat på data och har ett starkt intresse för försäkringstekniska frågor (riskurval, prissättning och villkor). Du har en god förmåga att uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska, både muntligt och skriftligt.

Som person är du sifferorienterad och har en god analytisk förmåga. Du brinner för din egen utveckling, har en hög social förmåga, är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med olika funktioner och människor.

Ansökan
Trygg-Hansa samarbetar med Experis i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Agneta Lund på 08- 736 28 74. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9/12. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Fackliga kontaktpersoner
FTF Elisabeth Sandblom 070-168 36 68 eller Christer Bjellert 070-168 28 06 
SACO Lena Darin 070-168 28 44.

Stockholm
56ffec79 (anges alltid vid ansökan)
2017-11-10