Försäljningschef inom personförsäkring
EURO Accident Health & Care Insurance AB
Erfaren och initiativrik försäljningschef

Euro Accident är inne ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Vi behöver fler medarbetare som vill komma in i vår gemenskap som präglas av omtanke, handlingskraft och nytänkande. Till vårt kontor i Danderyd söker vi en erfaren försäljningschef inom personförsäkring som ska vårda och utveckla vår befintliga portfölj och relationer med våra partners.

Euro Accident hjälper människor att bli tryggare och friskare och företag att bli mer framgångsrika Vår idé är enkel: med rätt försäkringar och fokus på hälsa mår du bra. Mår du bra, går ditt företag bra. Vi kallar vårt koncept där försäkringar och hälsa kombineras för Hållbara Medarbetare. Två år i rad har Euro Accident blivit utsedda till Förmedlarnas förstaval i CMA Researchs förmedlarundersökning. Det är en position vi är stolta över och värnar om att behålla.

Vad vi erbjuder
Som en del av vårt försäljningsteam i Sverige ansvarar du för att skapa goda relationer och konstruktiva dialoger med våra distributörer, främst i vår partneraffär. Med ett kundorienterat fokus och dialog vårdar du den befintliga affären, men tar också initiativ till nya affärsmöjligheter för att utveckla affären och skapa ökad tillväxt. Rollen innebär både långsiktiga strategiska och snabba taktiska affärsinitiativ på ledningsnivå.

Vi erbjuder en unik möjlighet för dig som vill utvecklas i en självständig försäljningschefsroll i ett framgångsrikt tillväxtbolag. Hos oss märks dina insatser och du ser tydligt hur du bidrar till helheten.

Vem vi söker
Du har minst fem års erfarenhet från försäljning av försäkringslösningar inom personriskförsäkring eller tjänstepension mot nyckelkunder. Du har även högskoleutbildning och IFU-diplom eller motsvarande samt goda kunskaper inom IT och MS Office-paketet.

Som person är du ansvarstagande, resultatorienterad, kvalitetsmedveten och positiv. Du är initiativrik och ser utvecklingsmöjligheter. Oavsett sammanhang så är du en skicklig kommunikatör och presentatör med förmåga att övertyga. Du är också en lagspelare som kan arbeta självständigt när det behövs.

Vi har en kultur och gemenskap på Euro Accident som vi är stolta över och som präglas av våra värderingar omtanke, handlingskraft och nytänkande. För att passa in i vår kultur delar du också våra värderingar och brinner för vår vision: att bidra till en trygg och frisk värld.

Vill du bli en av oss?
Skicka din ansökan så fort som möjligt till katarina.akesson@euroaccident.com. Vi hanterar ansökningarna löpande.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Leif Johansson, Chef Försäljning, via e-post leif.johansson@euroaccident.com eller telefon 070-553 75 75.

Välkommen med din ansökan!

Se gärna filmen med vår vd Thomas Petersson som berättar mer om Euro Accident

 

Euro Accident har som mål att bli Sveriges attraktivaste arbetsgivare. Vi är idag en framgångsrik aktör inom området försäkring plus hälsa.

Att vara en bra arbetsgivare handlar om att tillhandahålla möjligheter för våra medarbetare att utvecklas genom bra ledarskap, där förväntningar står i relation till kompetens. För oss är det dessutom viktigt att vår arbetsplats är trygg och frisk.

Vi samarbetar med Great Place to Work för att kontinuerligt kunna mäta och förbättra våra insatser som arbetsgivare. Sedan december 2016 är vi certifierade som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work.

Vi sysselsätter över 200 personer på kontor i Växjö, Stockholm, Malmö, Göteborg och Örnsköldsvik. Vi jobbar med försäkring plus hälsa och månar om oss själva lika mycket som våra kunder.

Vi erbjuder ett omfattande trygghetspaket, möjlighet till träning på arbetstid och 37,5 timmars arbetsvecka. Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi uppmuntrar våra medarbetare att göra hälsosamma val i vardagen för det ger oss det finaste vi kan ha, hållbara medarbetare.

Stockholm
katarina.akesson@euroaccident.com
14f0289a (anges alltid vid ansökan)
2017-11-09