Produkt-och kvalitetschef- Privataffär
Trygg-Hansa
Produkt-och kvalitetschef- Privataffär

Tjänsten
Vill du vara med att driva och utveckla privataffären på ett av Sveriges största försäkringsbolag?

Brinner du för att skapa rätt förutsättningar för ditt team, coacha och utveckla andra?

Trivs du med att arbeta i en organisation där det är nära till beslut och där vi samarbetar för att med kunden i centrum utveckla företaget?

Trygg-Hansa söker nu en produkt- och kvalitetschef inom privataffären. I rollen kommer du att leda ett team på 12 specialister som arbetar med produktutveckling och kvalité inom Trygg-Hansa privats tre produktområden; Motor, Hus & Hem och Personförsäkring. Specialisterna sträcker sig över alla produktområden, medicinsk specialistkompetens inom personförsäkring samt seniora underwriters som även kvalitetssäkrar försäljningsorganisationen. 

Ansvarsområde
I rollen som produkt- och kvalitetschef arbetar du tvärfunktionellt och tillhandahåller försäkringskunskap mot alla som arbetar med privataffären. Du kommer att leda och coacha ett team med kompetenta seniora specialister, fatta affärsmässiga beslut och driva frågor i övriga organisationen. Du äger och förvaltar produktutvecklingsprocessen, befintliga produkter/villkor och säkerställer faktainnehåll i all produktinformation. Du förvaltar mandat, guidelines och riktlinjer för försäljningsorganisationen samt ansvarar för kvalitetsgranskning av försäljningsorganisation och medicinska riskbedömare.

Din profil
Vi söker dig som har minst fem års ledarerfarenhet med goda kunskaper om produkter/villkor inom privatförsäkringsområdet. Du är analytisk och har en god förmåga att leda, planera och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du är en stark relationsbyggare, trivs med att arbeta och leda i en matrisorganisation. Du kommunicerar mål och beslut på ett engagerande sätta och driver aktiveteter i mål tillsammans med övriga medarbetare.

Du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Ansökan 
Trygg-Hansa samarbetar med Experis i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Agneta Lund på 08- 736 28 74. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6/12. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Fackliga kontaktpersoner
FTF – Christer Bjellert 075-243 40 18  
SACO – Lena Darin 070-168 28 44

Välkommen med din ansökan!

Trygg-Hansa har runt 1450 medarbetare på 15 orter i landet och vi ingår sedan 2007 i internationella RSA - en av världens sex ledande försäkringskoncerner. Läs mer om Trygg-Hansa på www.trygghansa.se. Följ oss på Facebook: www.facebook.com/trygghansa och LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/trygg-hansa.

Stockholm
156832ee (anges alltid vid ansökan)
2017-11-10