Administratör/skadereglerare
Svedea
Administratör/skadereglerare till Svedeas företagsavdelning

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring

Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Vi erbjuder försäkring för båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar och katter men vi försäkrar också ett stort antal företag. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen.

Bli en viktig del av vårt skadeteam
Som administratör på Svedeas företagsavdelning i Stockholm registrerar du inkommande skadeanmälningar, och som skadereglerare hanterar du många olika typer av företagsskador. Det kan vara exempelvis olycksfall, tjänstereseskador och inbrott. Du sköter dialogen med kunder med ett särskilt ansvar för vissa kundgrupper, men deltar också i interna projekt på Svedea. Vi är ett litet skadeteam där dina insatser både syns och värdesätts. Teamkänsla är viktig hos oss – du behöver vara en god lagspelare som är beredd att hugga i där det behövs men får också stora möjligheter att påverka arbetssätt, rutiner och flöden.

Det här förväntar vi oss av dig
För att lyckas hos oss behöver du vara en utåtriktad och social person som gärna gör det lilla extra för att göra kunderna nöjda. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att reglera skador och att du är strukturerad och noggrann. Även då tempot är högt. På Svedea anser vi att bra kommunikation är en viktig del i en positiv kundupplevelse och du måste därför kunna uttrycka dig klart och tydligt såväl muntligt som skriftligt.

Vi gillar att du:

  • Har erfarenhet av skadereglering
  • Har entreprenörsanda och starkt driv
  • Är strukturerad och effektiv
  • Har social kompetens och god samarbetsförmåga
  • Prioriterar kunderna och sätter stolthet i att göra dem nöjda


Det här kan du förvänta dig av oss
Vi erbjuder ett intressant jobb fyllt av utmaningar på en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är ca 100 medarbetare och vårt huvudkontor finns nära Hötorget i centrala Stockholm. Filialkontor finns i Hammarstrand, Växjö och Umeå. Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Louise Bonde, louise.bonde@svedea.se eller 08-790 03 53.

Stockholm
c20b9248 (anges alltid vid ansökan)
2017-10-12