Senior Underwriter Motor
Länsförsäkringar Mäklarservice AB
Senior Underwriter Motor

Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom Länsförsäkringsgruppen som består av ett 100-tal engagerade experter inom förmedlad sak- och livförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsförmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa Mäklarservice.
Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB.

 

Länsförsäkringar Mäklarservice söker dig som vill vara med och utveckla vår förmedlade motoraffär som Senior Underwriter.

Brinner du för kundkontakt och att arbeta med kunden i fokus? Är det för dig självklart att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt ge service till kunden? Då kan det här vara jobbet för dig!

Under de senaste åren har den förmedlade sakaffären i Länsförsäkringar ökat med över 300 MSEK och vi tänker fortsätta att växa!
Nu söker vi en Senior Underwriter Motor för tillsvidareanställning med placering i Malmö, Stockholm eller Göteborg med tillträde så snart som möjligt.
         
Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med att sälja, förvalta och utveckla den förmedlade företagsmotoraffären. Som senior underwriter motor på Länsförsäkringar Mäklarservice är du förmedlarens kontakt in i Länsförsäkringar. Du kommer även ha ett ansvar för gruppens utveckling i form av säkerställande av kunskapsnivå och löpande utbildningar för enheten.

Du kommer att ingå i ett team av medarbetare som är sammansatt för att täcka in de kunskaper som behövs för underwriting, försäljning och förvaltning. Våra samarbetspartners försäkringsförmedlarna är specialister inom sitt område vilket ställer höga krav på våra möten och vår kompetensnivå.

Din bakgrund och profil
Du trivs med att arbeta under eget ansvar och har en stor egen drivkraft. Det är viktigt att du är lösningsorienterad, flexibel, tycker om kundkontakt och alltid arbetar med kunden i fokus. Du kan strukturera ditt arbete väl och har en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För dig är det självklart att på ett personligt, affärsmässigt och professionellt sätt ge service till kunden och du drivs av att jobba mot högt ställda mål.

Uppdraget kräver att du har arbetat med underwriting för företagsmotor under minst 10 år och vi ser gärna att du har en akademisk examen gillar siffror och har en analytisk ådra.  Har du erfarenhet som förmedlare är det meriterande.
    
Vår organisation
Du kommer till en organisation där vår värdegrund, eget ansvar, rätt mental inställning och affärsmässighet är viktiga framgångsfaktorer. Du blir en del av vår lärande organisation där vi delar med oss av kunskap och lär av varandra.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en säljorganisation där du förväntas bidra till att vi når våra mål och visioner.
          
Information och ansökan
Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta:

Henrik Kjellkvist
Motorchef Sverige
Mobil 072-1429023

Pierre Pettersson
Facklig kontaktperson för FTF
Telefon 0702-285412

Din ansökan skickar du via lansforsakringar.se/jobb. Välkommen med din ansökan senast 27 oktober 2017 som du registrerar i vårt rekryteringssystem.

Malmö, Stockholm eller Göteborg
1055df1d (anges alltid vid ansökan)
2017-10-11