Skadereglerare transport
Söderberg & Partners Claims Link I AB
Skadereglerare transportskador

Söderberg & Partners Claims Link växer och söker en skadereglerare med erfarenhet inom transportskador och som vill ha en aktiv roll i vår fortsatta utveckling mot att bli den bästa, mest effektiva och moderna skaderegleringen i Norden.    

Söderberg & Partners är sedan flera år Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Nu satsar vi vidare för att också bli ledande inom skadereglering. Söderberg & Partners Claims Link är idag 16 medarbetare som arbetar med skadereglering inom olika segment såsom transport, motor, leasing och affinity.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att utgöras av skadereglering avseende transport.
Arbetet består av att reglera skador från våra uppdragsgivares transportöransvar samt varuförsäkringar, och utföra regresser under både ansvars- och varuförsäkrade ärenden. Du kommer också vara våra uppdragsgivares stöd i frågor om ansvars- och varuförsäkring samt gällande regelverk. Ärendena följs upp med statistik och avrapportering.  Tjänsten innebär mycket kontakter med försäkringsbolag samt uppdragsgivare och kunder, både inom och utom Sverige.

I arbetsuppgifterna ingår även att bidra till att våra interna processer och rutiner vidareutvecklas för att ytterligare stärka vårt erbjudande till nya och befintliga uppdragsgivare.

Vi ser att du:

  • Har några års erfarenhet av skadereglering av transportskador och/eller reklamationshantering inom speditör och transportsektorn och/eller försäkringsbranschen
  • Har goda kunskaper i regelverk, lagar, konventioner och allmänna bestämmelser för speditör och transportöransvar
  • Har lätt att kommunicera med kunder och har en positiv och lösningsorienterad attityd
  • Är en noggrann och strukturerad administratör som kan ta egna beslut
  • Har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska
  • Är flexibel och trivs att arbeta i en föränderlig miljö
     

Anställning: Heltid
Anställningsstart: 2017-12-01
Placering: Elektravägen 53, Hägersten
Sista ansökningsdag: 2017-11-04
Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54

Ansök via annons på vår hemsida eller direkt via länken "Ansök".

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt!

Då Söderberg & Partners Claims Link är i en expansiv fas så söker vi även löpande personal med skaderegleringskompetens inom till exempel ansvar, egendoms- och motorförsäkring. Välkommen att skicka in en spontanansökan till oss via Söderberg & Partners hemsida.

Stockholm
1aaef6e7 (anges alltid vid ansökan)
2017-10-04