Sakförsäkringssäljare
EPCO Försäkringskonsulter AB
EPCO Försäkringskonsulter söker Sakförsäkringssäljare

EPCO Försäkringskonsulter behöver utöka sin personalstyrka och söker en engagerad, social och noggrann Sakförsäkringssäljare som brinner för service och ständig förbättring av verksamheten


Arbetsbeskrivning

Som Sakförsäkringssäljare arbetar du med rådgivning och riskanalys med inriktning på små och medelstora företag i vår region. Ditt ansvarsområde är i första hand dina kunder. Tillgänglighet, flexibilitet och serviceanda är viktiga ledord men även noggrannhet och analysförmåga.

• Du är del av ett team av erfarna medarbetare som hjälper varandra att driva vår affär framåt inom sak, motor och personförsäkring.

• Du kommer att arbeta med rådgivning och försäljning av försäkring till företag i sydöstra Skåne.

• Du bokar och genomför möten på vårt kontor, ute hos kunder eller per telefon.

• Du vårdar en befintlig affär men arbetar även proaktivt med uppsökande av nya kunder.

• Du deltar i projekt och aktiviter t.ex. kundträffar.

Placering i Ystad


Vem är du?

Vi söker dig som trivs i en självständig roll, där du skapar en egen struktur för ditt arbete och driver dina egna affärer framåt. Som person är du orädd och förtroendeingivande, vilket för oss innebär att du har förmågan att anpassa din kommunikation efter mottagare och är lyhörd i dialogen med kund.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, är van att hantera kunder i olika situationer och är trygg och säker i den rollen. Entreprenörskap är ett ledord i vårt företag och du tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang både i kontakt med kund och när det gäller administration.

Tidigare erfarenhet från försäkringsbranschen är en fördel men inget krav. Vi ser positivt på om du bär med dig en akademisk utbildning inom ramen för ekonomi eller juridik. Vi förutsätter att du behärskar svenska väl i tal och skrift samt har god datorvana och innehar B-körkort.

Vi erbjuder goda framtidsutsikter, adekvat utbildning och en arbetsplats med trevliga kollegor i fina lokaler mitt i Ystad.


Vem är EPCO Försäkringskonsulter?

Vi är franchisetagare och förmedlar företagsförsäkring, pension- och personförsäkring till Länsförsäkringar Skåne. Vårt uppdrag är att göra detta till företagskunder i Sydöstra Skåne. EPCO Försäkringskonsulter startade verksamheten för 10 år sedan och vi finns i Länsförsäkringars Skånes fastighet på Österleden i Ystad. I dagsläget är vi 7 personer som jobbar tight tillsammans och vi behöver förstärkning.


Vad är Länsförsäkringar Skåne

Länsförsäkringar Skåne är ett lite annorlunda försäkringsbolag. Det ägs nämligen av sina kunder.

Länsförsäkringar Skåne är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Kunderna erbjuds ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Länsförsäkringar Skåne har över 400 000 kunder och allt fler upptäcker fördelarna med att samla sin ekonomi och sina försäkringar.


Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD för EPCO Försäkringskonsulter AB, Peter Ekelund peter.ekelund@lansforsakringar.se eller 070-630 00 79


Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast 2017-10-01.

Ansök genom att skicka din ansökan till peter.ekelund@lansforsakringar.se

Ystad
peter.ekelund@lansforsakringar.se
7040950f (anges alltid vid ansökan)
2017-09-13