Motorskadereglerare
Svedea
Två motorskadereglerare till Hammarstrand

Välkommen till ett unikt bolag inom försäkring
Svedea är ett snabbväxande specialistbolag inom försäkring. Vi försäkrar fler än tvåhundratusen båtar, motorcyklar, snöskotrar, bilar, hundar och katter men också ett stort antal företag. Vår övertygelse är att framgång skapas av engagerade medarbetare som trivs på jobbet och vår vision är att förändra försäkringsbranschen.

Var med och skapa en skadeavdelning med Sveriges nöjdaste kunder
Svedea växer och med fler kunder följer fler skador. Därför söker vi nu två motorskadereglerare till vårt kontor i Hammarstrand. Du kommer att hantera skador för motorcykel, personbil, snöskoter och ATV. Vårt mål är att ha Sveriges nöjdaste skadekunder och vi söker dig som, liksom vi, brinner för att göra skillnad och vill överträffa kundernas förväntningar.

Som motorskadereglerare kommer du bland annat att självständigt handlägga motorskador från anmälan till att skadan stängs samt säkerställa ett gott samarbete med verkstäder, handlare, leverantörer och andra försäkringsbolag. I arbetet ingår att ta egna beslut och kommunicera dessa mot kund och andra intressenter både muntligt och skriftligt samt att hålla dig uppdaterad om nyheter, produkter, villkor, instruktioner och lagar.

Vad vi förväntar oss av dig
Vår skadereglering kännetecknas av snabbhet, personligt bemötande och expertis, och som motorskadereglerare har du en direkt påverkan på Svedeas varumärke. Att prioritera kunderna och vara angelägen om att de är nöjda är en förutsättning för att lyckas i rollen. Här gäller det att kunna möta kunderna på ett utmärkt sätt och se till att hålla våra löften samtidigt som du säkerställer en hög kvalitet i skaderegleringen.

Vi söker dig som har genomgången gymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av kundkontakt och administrativa arbetsuppgifter. Du har god kunskap i svenska och erfarenhet av skriftlig kommunikation med kund. Du kommer att spendera merparten av din tid vid skrivbordet med telefonen och datorn som främsta arbetsredskap. Det är därför viktigt att du har god telefonvana och datorkunskap samt är duktig på att organisera ditt arbete.

Vi gillar att du:

  • drivs av att överträffa kundens förväntan
  • är lösningsfokuserad och har ett gott affärsmannaskap
  • är flexibel och en bra lagspelare
  • har hög kapacitet och kan vara lugn i stressiga situationer
  • kommunicerar på ett tydligt och trevligt sätt


Vad du kan förvänta dig
Du kommer till en arbetsplats som inte liknar någon annan i försäkringsbranschen – energinivån är hög och företagskulturen mycket tydlig. Vi är ca 100 medarbetare och vårt huvudkontor finns i centrala Stockholm. Filialkontor finns i Hammarstrand, Växjö och Umeå. Svedea är en fristående enhet inom världens tredje största återförsäkringskoncern, Hannover Re.

Passar den här tjänsten in på dig är det säkrast att skicka in din ansökan omgående, då vi löpande kommer utvärdera kandidater. Mer information om tjänsten får du av rekryterande chef Anders Stöök, anders.stook@svedea.se,
070-229 81 33.

Hammarstrand
360b89f3 (anges alltid vid ansökan)
2017-09-12