Senior Transportskadereglerare
Trygg-Hansa
Trygg-Hansa söker senior transportskadereglerare med teamledaransvar

Som ett led i att stärka och utveckla vår kompetens söker vi nu en erfaren skadereglerare inom transportskador. 

För oss på Trygg-Hansa är kunden i fokus och vi har ambitionen att bli Sveriges ledande serviceföretag 2020. Alla våra kunder och ärenden är unika och vi sätter högt fokus på service och kvalitet, med målet att överträffa våra kunders förväntningar! Vi har en prestationsorienterad företagskultur där individuell måluppföljning är en del av arbetet för att nå framgång, vi ser gärna att du drivs av kontinuerlig feedback och motiveras av personlig utveckling för att bygga för en framtid hos oss. 

Ansvar och arbetsuppgifter: 
Arbetsuppgifterna kommer dels att innebära skadereglering gällande komplexa transportör- och varuförsäkringsskador. Detta innebär att du ansvarar för hela skadeprocessen från registrering av skada, utredning, kontakt med ombud, kontakt med tredje man, regresshantering etc. till slutreglering av skada. Kontakterna sker via telefon, mail och brev. Våra kunder är allt ifrån mindre företag till multinationella börsnoterade företag och har verksamhet i såväl Sverige som utomlands.

Du kommer även att inneha en självständig teamledarroll med operativt ansvar för Cargo Claims där du rapporterar till chefen för Commercial Liability och Cargo Claims. Rollen som teamledare innebär att du kommer ingå i ett team om tre personer där du skall leda och fördela arbetet inom teamet, hålla teammöten, coacha dina teammedlemmar samt driva projekt inom gruppen. Du kommer också att ansvara för att uppställda mål infrias och på så sätt ansvara för gruppens prestationer. Vidare kommer du ha kontinuerliga kontakter med vår marknadsavdelning, skadejuridikavdelning och underwritingavdelning. Arbetet innebär också att du deltar i skadeförebyggande möten, ansvarar för skadeuppföljning för enskilda kunder vilket medför resande i samband med kundbesök och besiktningar. Du kommer vara delaktig i att utveckla hanteringen och processerna i verksamheten. Du kommer även att inneha en övergripande kontroll över de största kundkontona. 

Som en del av RSA-koncernens internationella marinförsäkringsprogram sker ibland samreglering av skador tillsammans med utländska RSA/Codan-företag.

Din profil:  
Vi vill att du som söker tjänsten har juristexamen och flerårig erfarenhet av transportskadereglering. Vidare är det en merit om du sedan tidigare haft en teamledarroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I övrigt bör din profil vara:

Du skall ha minst 5-10 års erfarenhet av transportskadereglering 

Du har en mycket god analytisk förmåga och mycket goda juridiska kunskaper inom transporträtt 

Du har en grundmurad positiv inställning och ser möjligheter framför hinder 

Du är initiativrik, tar ett personligt ansvar och ser dig själv som en lagspelare 

Du har ett stort engagemang och driv som person 

Du har förmågan att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift 

Du är en utåtriktad och lösningsorienterad person som tycker om att dela med dig av dina erfarenheter 

Du har lätt för att samarbeta och tycker om att ha många interna och externa kontakter och ser värdet i att utveckla goda relationer i ett kontaktnät 

Du innehar mycket goda kunskaper i engelska då det i tjänsten ingår internationella kontakter varför flytande engelska i tal och skrift är nödvändigt 

Du skall bidra till motivation och arbetsglädje i teamet

Du lever och uppmuntrar våra expectations:

- Be curious Lyssna, titta, utforska, prova nytt, tänk annorlunda

Shout out & make things better Var modig, se möjligheter, ge inte upp, rätta till, inspirera

- Be  team spirited Lyssna, ta ansvar, involvera, engagera, var ödmjuk 

- Keep our commitments Var tydlig, ta ansvar, informera, agera, ta beslut, leverera

- Be you and be big hearted Bry dig om, respektera, känn efter, var dig själv, försök förstå

​Ansökan:​
Trygg-Hansa samarbetar med Experis i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Agneta Lund på 08- 736 28 74. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5/10. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner
FTF: Christer Bjellert, tel. +46 70 168 28 06
SACO: Lena Darin, tel. + 46 70 168 28 44​

Stockholm
c7e78f78 (anges alltid vid ansökan)
2017-09-06