Skadereglerare inom Sjuk- och olycksfallskador Privat

Skadereglerare inom Sjuk- och olycksfallskador
Länsförsäkringar Stockholm

Skadereglerare inom Sjuk- och olycksfallskador Privat


Inom enheten Sjuk- och olycksfallsskador Privat ligger fokus på att effektivt utföra skadereglering. Gruppen ansvarar för skadereglering av sjuk- och olycksfallsskador samt överfallsskador. Till gruppen söker vi en erfaren sjuk- och olycksfallsskadereglerare.

Arbetet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att reglera sjuk- och olycksfallsskador för barn och vuxna samt överfallsskador. Du arbetar självständigt mot kund och större delen av kundkontakten sker via telefon, brev och mejl. Du arbetar mot uppsatta kvalitets- och resultatmål.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten med erfarenhet av skadereglering av sjuk- och olycksfallsskador. Det är också meriterande med kunskaper inom överfallskador. Du är van att fatta beslut, är strukturerad och tycker om ett högt arbetstempo. Du stimuleras av kundkontakter och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har ett strukturerat arbetssätt, visar engagemang i dina åtaganden och tar ansvar för ditt arbete, din utveckling samt dina kundkontakter.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Information och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Suzanne Burdén, chef Sjuk- och Olycksfallskador, telefon 08-562 830 81. Facklig kontaktperson för FTF är Yvonne Sjöberg, telefon
08-562 830 56.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att registrera din ansökan nedan snarast, men
senast 3 juli 2017.

Ansök
Solna/Stockholm
1732b288 (anges alltid vid ansökan)
2017-06-13