Länsförsäkringar Skåne söker dig som brinner för försäljning och vill utveckla affären!

Innesäljare, Försäkring
Länsförsäkringar Skåne

Länsförsäkringar Skåne söker dig som brinner för försäljning och vill utveckla affären!


Länsförsäkringar Skåne är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi erbjuder ett brett utbud av försäkringar och banktjänster för privatpersoner, företag och lantbruk. Vi ökar tryggheten för över 400 000 kunder och allt fler upptäcker fördelarna med att samla sin ekonomi och sina försäkringar hos oss. 

Nu söker vi nya medarbetare till vårt framgångsrika säljteam i Malmö då vi implementerar nytt system och behöver förstärkning.

Vi söker både tillsvidare men även visstidspersonal med start den 1 september 2017.

Ditt uppdrag
Som innesäljare i Kundcenter arbetar du med försäljning av våra produkter inom försäkring och bokar möten till våra Rådgivare. Du arbetar mot uppsatt budget där kontinuerlig uppföljning inom försäljning och kundnöjdhet är en viktig del i jobbet.

I ditt arbete möter du framförallt privat men även företags och lantbrukskunder. Du gillar att serva kunderna och är en mästare på att identifiera nya behov. Du genomför egen försäljning och bokar in säljmöten till dina kollegor. Du arbetar främst med inkommande telefon.

Vi söker dig som tycker om att prata med människor och vill ligga i framkant. Du har ett stort intresse av försäljning, service och har lätt för att skapa värdefulla relationer. Du gillar att ha många bollar i luften och har förmågan att se hela kundens behov. Du värdesätter kvalité, har hög arbetsmoral och har ett sinne för affärsmannaskap. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs för rollen samt så är det meriterande om du kan ytterligare språk.

Visa resultat
Ditt engagemang och glada humör gör dig omtyckt av både kunder och arbetskamrater. Du gillar att vara en del i ett team men kan även arbeta självständigt och drivs av att nå uppsatta försäljningsmål. Du är resultatinriktad och siktar högt. Hos Länsförsäkringar Skåne blir du en del av en organsation där resultatet belönas och utvecklingsmöjligheterna är goda.

Erfarenhet av försäljning
Du är van att prata med människor och har erfarenhet av försäljning, gärna över telefon, och har du erfarenhet av försäkringar är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ger dig den utbildning som du behöver.

Att jobba på Länsförsäkringar Skåne
Du erbjuds en spännande roll hos en unik arbetsgivare inom bank- och försäkring. Vi sätter höga mål och du får fullt stöd för att lyckas. Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta säljchef försäkring Daniel Sundin, mobiltelefon 076-773 80 29 Facklig kontaktperson för FTF är Amara Ademovic, telefon 040-633 87 82 och ansvarig HR är Sara Bülow, sara.bulow@lansforsakringar.se.

Ansökan senast den 25 juni 2017.

Ansök
Malmö
15808876 (anges alltid vid ansökan)
2017-06-12