Medicinsk riskbedömare

Medicinsk riskbedömare
Länsförsäkringar Fondliv Försäkrings AB

Medicinsk riskbedömare

 
Till Länsförsäkringar Liv söker vi en medicinsk riskbedömare. Vi söker dig med kunskap om medicinsk riskbedömning och erfarenhet av administration. Du har en positiv inställning och vill utvecklas i ett härligt team.

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att fatta väl avvägda och självständiga försäkringsmedicinska beslut utifrån hälsoförklaring och medicinska underlag samt informera kunden om beslutet.

Det finns många utmaningar och utvecklingsmöjligheter i tjänsten då du jobbar självständigt och med stort eget ansvar i komplexa bedömningar.

Du får möjlighet att använda din medicinska kompetens och utvecklas inom personförsäkringsområdet.

Vem är du?
Vi söker dig som har medicinsk högskoleutbildning (motsvarande sjuksköterska eller sjukgymnast) eller har annan praktisk erfarenhet från vårdyrket. Om du har arbetat med medicinsk riskbedömning eller skadereglering på försäkringsbolag ser vi det som meriterande.

Om oss
Länsförsäkringar Liv är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB och är länsförsäkringsgruppens fondförsäkringsbolag som erbjuder pensionssparande och trygghetslösningar främst inom tjänstepension. Vår målsättning är att ta en ledande position på liv- och pensionsmarknaden och vi strävar efter att våra liv- och pensionskunder ska uppleva Länsförsäkringar som begripliga, trygga och nära. Inom Livservice ansvarar vi för medicinsk riskbedömning av personförsäkring med alla de moment som ingår, från inkommen ansökan till ett meddelat beslut till kunden.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Vi svarar gärna på dina frågor

  • Ann Hjertstedt, gruppchef, telefon 08-588 455 60
  • Johan Negert, medicinsk riskbedömare, telefon 08-588 424 83
  • Anna Sandqvist, facklig representant SACO, telefon 08-588 416 50
  • Susanne Hirsch, facklig representant FTF, telefon 08-588 406 35

Låter det spännande?
Välkommen med din ansökan senast den 30 juni. Vi tillämpar löpande rekrytering, du registrerar din ansökan i vårt rekryteringssystem.

Länsförsäkringar – en unik arbetsgivare
Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Läs mer om Länsförsäkringar AB med dotterbolag

Ansök
Stockholm
ed4c7ece (anges alltid vid ansökan)
2017-06-08