Länsförsäkringar Stockholm söker Skadetekniker till Motorskador Privat

Skadetekniker till Motorskador Privat
Länsförsäkringar Stockholm

Länsförsäkringar Stockholm söker Skadetekniker till Motorskador Privat


Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och vägen dit går genom att bevisa fördelarna med att vi kan den här staden och att vi enbart jobbar för Stockholmarnas bästa. En resa som börjar på hemmaplan – och det är där du kommer in.

Arbete
Inom enheten Motorskador Privat ligger fokus på att initiera och effektivt utföra skadereglering. Skadetekniker och besiktningsmän på gruppen ansvarar för förbesiktning och skadebesiktning av fordon, besvara reparationskalkyler till verkstäder, inlösen av totalskadade fordon samt stöd vid maskinskadereglering.

Dina arbetsuppgifter blir att ta emot och kontrollera reparationskalkyler från verkstäder där du ska avgöra lämplig reparationsmetod. Arbetet innefattar även att lösa in totalskadade fordon, sälja resterna samt att ersätta kunder som fått sina fordon stulna.

På Motorskador Privat arbetar vi med att ge våra kunder bästa möjliga service utan att ge avkall på effektivitet, och vi sätter en ära i att varje dag leverera mervärde för våra kunder.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har relevant fordonsteknisk utbildning, gärna som skadereparatör, med god teknisk kännedom inom personbil och mc. Det är meriterande om du har arbetat på verkstad och har kunskaper i kalkylsystemet Cabas och bokningssystemet CAB-plan.

Du är som person är van att fatta snabba beslut och trivs med ett högt arbetstempo. Du är strukturerad och har förmågan att hålla ordning på ett stort arbetsinflöde. Arbetet innebär mycket kundkommunikation, både via telefon och mejl varför vi värdesätter att du har god kommunikationsförmåga, vana att förhandla och argumentera i både tal och skrift.

Att ta egna initiativ ser du som motiverande och du har viljan samt intresse av att ge service och anstränger dig för att leverera lösningar. För att bli framgångsrik i rollen är du även ödmjuk och har
ett öppet sinne samt förmåga att ta dig an nya förhållningssätt och agera utifrån förändrade direktiv.  
Du kan identifiera dig med våra ledstänger pålitliga, enkla och nära.

Information och ansökan
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Björn Ragnarsson, chef Motorskador Privat,
tel 08-562 849 85 alternativt bjorn.ragnarsson@lansforsakringar.se för FTF är Jesper Merbom,
tel 08-562 848 04.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, men senast den 16 juni 2017.       

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför

Ansök
Stockholm
256837f5 (anges alltid vid ansökan)
2017-05-29