Annonsera

Annonsera

För att du skall kunna platsannonsera på Forsakringsjobb.se måste du registrera dig som användare av tjänsten.

Annonseringen går till på följande sätt:

1.  Registrera dig som annonsör
Du registrerar dig som användare av tjänsten genom att fylla i dina kontaktuppgifter under "Ny annonsör". Du erhåller därefter ett mejl till registrerad e-postadress med en bekräftelselänk. Klicka på länken för att bekräfta kontot. Du kan nu logga in med det användarnamn och lösenord som du angav vid registreringen, under "Logga in".

2. Skapa annonsen i formuläret
För att registrera platsannonsen väljer du först vilken annonsörstyp du tillhör: företagsmedlem, ej företagsmedlem eller rekryteringsbolag. Därefter fyller du i ett standardformulär. När du är klar godkänner du villkoren och sparar annonsen.

3. Publicering av annons
Platsannonsen slutgodkänns och publiceras av Forsakringsjobb.se på det datum du angivit som publiceringsdatum. När annonsen är godkänd erhåller du en e-post med referensnummer som används vid din kontakt med Forsakringsjobb.se.

En e-faktura skickas inom kort till dig i pdf-format (30 dagar netto).

Ditt annonsörskonto är personligt och kan inte överlåtas eller bör inte lånas ut.


Visa eller ändra dina kontaktuppgifter och översikt av dina annonser

När du registrerat dig som användare kan du även administrera dina kunduppgifter, få en översikt av tidigare och nuvarande annonser. Observera att kontaktuppgifter inte innebär ändring av innehåll i en platsannons utan administration av dina kunduppgifter för dig som registrerar en annons.

Byte av logotyp i annons

Om du vill byta logotyp i din annons och redan har en befintlig logotyp lämnar du rutan Ta bort logotyp tom och väljer bara din nya logotyp i Ladda upp ny logo. Klicka på Spara/Förhandsgranska längst ner på sidan så uppdateras logotypen.

På nytt jobb?

Tala om för övriga i branschen vem ni anställt och passa på att marknadsföra ert företag.
Du registrerar På nytt jobb genom att logga in med ditt användarkonto och följa anvisningarna.